Virussen en veiligheid

De internetsite www.minrinmelt.nl wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)  virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/ of programmatuur kunnen be├»nvloeden kan niet gegarandeerd worden. Deze internetsite kan tevens links bevatten naar andere sites. De houder van deze site is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze "gelinkte" internetsites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een aan deze site verbonden internetsite.

 

Uitsluiting aansprakelijkheid


De inhoud is slechts van informatieve aard en geen vervangingsmiddel voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen altijd uw arts.

Copyright

 

Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze internetsite, te weten alle teksten, afbeeldingen, software of informatie in andere vorm, komen toe aan de houder van deze site. Informatie op deze internetsite, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming.

 

Privacy beleid

 

Klik hier voor het Privacy beleid document

Ferring B.V., Postbus 184, 2130 AD Hoofddorp, tel. 023-5680300