Wat kan ik verwachten?

 

U en/of uw kind kunnen snel effect ervaren na het starten met Minrin Melt. Wanneer er na een week geen verbetering optreedt moet de dokter waarschijnlijk de dosering verhogen. Als er dan nog geen verbetering optreedt kan de behandeling worden gestaakt. De behandeling wordt in overleg met de arts doorgezet. Bij bedplassen wordt de behandeling gewoonlijk elke drie maanden geƫvalueerd en zal er gestopt worden als er controle over de eigen urineproductie is bereikt.

Hoe de Minrin Melt verpakking te openen?

  1. Verwijder het lipje aan het eind van de blisterstrip door deze af te scheuren bij de perforaties, vanaf de hoek met het handsymbool.
  2. Verwijder nu 1 blister van de strip door deze af te scheuren bij de perforaties.
  3. Verwijder de folie van de blister, vanaf de hoek met het pijltje, door het folie er af te trekken in de richting van het pijltje.
  4. Neem voorzichtig een smelttablet uit de blister. Plaats de smelttablet onder de tong en laat het oplossen.
  5. Wanneer een smelttablet bij het uit de blister nemen in meer dan twee stukjes breekt, neem dan niet de gebroken stukjes. Neem een smelttablet vanuit een ander blister.

 

Raadpleeg ook de bijsluiter en/of SPC

Bedplassen, kan voor kinderen heel vervelend zijn. Gelukkig zijn er genoeg manieren en hulpmiddelen die hen kunnen helpen. Op 'De Laatste Druppel' kunt u hier alles over lezen.

Ferring B.V., Postbus 184, 2130 AD Hoofddorp, tel. 023-5680300